Πως να προωθησεις τα blogs σου στο Instagram

Στις μέρες μας μπορείτε να κάνετε μια τεράστια προώθηση των blogs σας μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Μια τέτοια αποτελεσματική αλλά και ενδιαφέρουσα πλατφόρμα είναι το Instagram!

Μπορεί να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας στο Facebook και το Twitter πολλά χρόνια τώρα, και ίσως το κάνετε με επιτυχία. Ήρθε όμως η ώρα να δοκιμάσετε κάτι νέο!

Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα, ειδικά εάν θέλετε να επεκτείνετε το reach σας και να αυξήσετε το επίπεδο επιτυχίας σας. H πλατφόρμα είναι επίσης χρήσιμη εάν πρόκειται να δημοσιεύσετε μόνοι σας.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε την προώθηση των blogs σας στο Instagram!

Πώς να προωθήσετε τα Blogs σας στο Instagram

 

1. Όταν επιλέγετε το όνομα του προφίλ σας:

computer-display-instagram-163141

 

  • Σκεφτείτε ένα όνομα που να ταιριάζει με το industry και τη θεματική σας.

  • Σκεφτείτε εάν σκοπεύετε να προωθήσετε τον εαυτό σας ή το ιστολόγιό σας ή την υπηρεσία που παρέχετε.

  • Εάν σκοπεύετε να δημοσιεύσετε μόνο ένα βιβλίο από το περιεχόμενο του ιστολογίου σας ή πολλά βιβλία που μπορεί να σχετίζονται ή να μην σχετίζονται με τον ιστότοπό σας.

2. Ρύθμιση του προφίλ σας

Πώς να προωθήσετε τα Blogs σας στο Instagram

 

  • Αποφασίστε εάν θέλετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό ή δημόσιο. Προφανώς, εάν ο σκοπός του λογαριασμού σας είναι η προώθηση των άρθρων σας, ο λογαριασμός πρέπει να είναι δημόσιος.

  • Το σύντομο bio είναι εξαιρετικά σημαντικό — χρησιμοποιήστε το!

  • Μην ξεχάσετε τη σύνδεση στο άρθρο ή blog σας μέσω link στο bio.

3. Η χρήση των hashtags μπορεί να σας κάνει δημοφιλή

Πώς να προωθήσετε τα Blogs σας στο Instagram

 

Οι ετικέτες hashtag μπορούν να κάνουν τα blogs σας πιο ορατά. Να είστε συγκεκριμένοι με τα hashtags που επιλέγετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι δημοφιλή!

 

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε! Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για την πλατφόρμα του Instagram και πώς μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τη δουλειά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την πιο κάτω φόρμα.

 

 

 

 

Recent Posts

Topics

See all