ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ INSTAGRAM STORIES;

Το Instagram έρχεται πάλι με νέα αλλαγή.

Δοκιμάζονται νέοι τρόποι πλοήγησης στα Instagram Stories, με βασικό σκοπό την εμφάνιση πρώτων των stories που ενδιαφέρουν περισσότερο τον χρήστη.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Έχει δημοσιευθεί ένα παράδειγμα από τις δοκιμές, το οποίο θα επιτρέπει στο χρήστη να τοποθετεί το story που βλέπει όπου εκείνος θέλει. Σκοπός της αλλαγής αυτής είναι να εμφανίζεται η μπάρα με τα υπόλοιπα ενεργά stories, ώστε ο χρήστης να μπορέσει στη συνέχεια να επιλέξει ποιου χρήστη θα είναι το επόμενο story που θα δει.Παρόμοια δοκιμή έχει γίνει και στο παρελθόν, με σκοπό την διευκόλυνση του χρήστη στην περιήγηση του στα Stories.


mosseri_stories

Παρόλα αυτά το Facebook περιμένει τη στιγμή που τα stories θα χρησιμοποιούνται από τους χρήστες περισσότερο από το News Feed. Έρευνα που έγινε το 2018, παρουσιάζει τη σταδιακή άνοδο της χρήσης των stories έναντι της χρήσης του News Feed.
fb_new_feed_f83

Όταν η χρήση των Stories ξεπεράσει τη χρήση του News Feed, το πιο πιθανόν το Facebook και το Instagram να προβούν σε ολική αλλαγή του τρόπου προβολής τους και πολύ πιθανόν να αντιστραφούν οι τοποθεσίες εμφάνισης τους.

Ωστόσο, δεν είναι τίποτα σίγουρο για την νέα εμφάνιση των 2 apps.
Όμως, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε.

 

New call-to-actionΠηγή: https://www.socialmediatoday.com/news/instagrams-testing-new-ways-to-navigate-through-your-stories-feed/577615/

 

Recent Posts

Topics

See all