Marketing ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! ΚΑΙ Η ΣΟΦΗ ΓΙΑΝΝΟΥΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!

H Σόφη Γιαννουρή έχει πρόσφατα ενταχθεί στο δυναμικό της Opium Works και ως Client Success Manager θα συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη και υλοποίηση των στρατηγικών πλάνων των πελατών αλλά και της εταιρείας στο σύνολό της. Με πολυετή πείρα στο χώρο της επικοινωνίας, marketing, project management αλλά και τη διαχείριση και εκτέλεση εκστρατειών από την αρχή μέχρι το τέλος, έχει οδηγήσει πολλά brands στην επίτευξη των στόχων τους και την επιτυχία των εκστρατειών τους. Οι σπουδές της στην Επικοινωνία και Digital Marketing and Social Media, έχουν ενισχύσει το μεθοδικό της μυαλό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. 

 

Η εμπειρία της σε διαφορετικές εταιρείες όπως είναι η Mary Katrantzou, η Anya Sushko, η Bourgeois Boheme και Tesco την έχουν βοηθήσει να μάθει και να εκτελεί μια ευρύτερη στρατηγική προοπτική για τη διαχείριση εκστρατειών, διασφαλίζοντας ότι όλες οι δραστηριότητες marketing, εστίαζαν σωστά στους στόχους για την ακριβή μέτρηση της επιτυχίας της κάθε εκστρατείας, δίνοντάς της επίσης τη δυνατότητα να σκέφτεται και να υλοποιεί “out of the box” δραστηριότητες που θα απολάμβανε το κοινό και θα κάλυπτε και τους στόχους της εκστρατείας. 

 

sophie_final_high_res

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω γίνει μέλος της οικογένειας της Opium Works και κατ’ επέκταση του Ομίλου της Digital Tree, μετά από 8 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην Κύπρο και το Λονδίνο. Η ομάδα εδώ εργάζεται ακούραστα για να πετύχει το υψηλότερο επίπεδο και να οδηγήσει τους πελάτες και την εταιρεία στο σύνολό της, μέσα από την εξειδίκευσή τους και των γνώσεων τους. Όλα αυτά χωρίς να σταματούν να διασκεδάζουν και να αγαπούν αυτό που κάνουν! Έχω πολλά να μάθω, αλλά και να δώσω και ανυπομονώ να διαμορφώσω, μαζί τους, το μέλλον της εταιρείας αλλά της διαφήμισης στο σύνολό της».

 

 

Η Opium Works θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με στόχο να επεκτείνει όλο και περισσότερο την εμπειρία και το πελατολόγιο της, να αναπτύσσει τις υπηρεσίες της και να εξελίσσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους και το ενεργό δυναμικό της, προσφέροντας MORE σε κάθε συνεργασία. 

 

“More than a team. It's a team of specialists.

More than a client. It's a partnership.

More than a service. It's dedication.”

 

 

WEBSITE GRAPHICS 1-1

 

Opium Works

Related posts

Search E-commerce is here to stay. What does that mean for digital advertising?
Οι marketing executives της Opium Works μας συστηνονται! Search