ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ INSTAGRAM STORIES ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ENGAGE;

Instagram Stories - Opium Works Blog

Το 2019, τα Instagram Stories χτύπησαν 500 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Από το ξεκίνημα του το 2016, το χαρακτηριστικό tool των Stories έχει καταστήσει το Instagram πιο δημοφιλές από τους άλλους ανταγωνιστές και των πλατφορμών βίντεο, όπως το Snapchat και το TikTok.

Εξάλλου, τα stories μπορούν να προσφέρουν μεγάλα οφέλη όσον αφορά την εμπλοκή του κοινού, την αναγνωρισιμότητα, ακόμη και τις μετατροπές που σχετίζονται με την αγορά.

 

Τα 3 πιο δημοφιλή είδη Instagram Stories:

1) Quiz or Poll

Μια ισχυρή μορφή story, είναι Story Quiz ή Poll. Ουσιαστικά, αυτά τα stories έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για να δοκιμάσουν τον θεατή, συμπεριλαμβάνοντας το Quiz και μπορούν να αξιοποιήσουν ιστορίες με δημοσκοπήσεις κυρίως σε σελίδες που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερες ιδέες και απόψεις πάνω σε ένα θέμα.

Αυτά τα stories είναι ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές για τους θεατές, για τον λόγο ότι τους επιτρέπει να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να μάθουν για ένα νέο θέμα διαδραστικά ή να ψηφίσουν σε μια δημοσκόπηση, και να δουν τι σκέφτονται άλλα ακροατήρια σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. 

opium blog - insta stories

2) Tutorials:

Stories που περιλαμβάνουν tutorials μπορεί να είναι επωφελείς για τα εμπορικά brands, επειδή τους επιτρέπει να αναδείξουν πώς λειτουργούν τα προϊόντα τους. 

 

Επιπλέον, εάν έχετε περισσότερους από 10.000 followers ή είστε verified  χρήστης, μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα stories με ecommerce sites ή τα purchasing pages για τα προϊόντα που εμφανίζονται. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ένας θεατής είναι εντυπωσιασμένος από ένα tutorial, μπορεί απλά να κάνει swipe up για να μάθει περισσότερα ή να αγοράσει το προϊόν.

opium blog - insta stories

3) Behind-the-Scenes Stories

Τα Behind the scenes stories δεν είναι απαραίτητο να μιλούν για το προϊόν ή την επιχείρησή σας  αλλά μπορούν να δώσουν μια ιδέα για το τι είναι το προϊόν σας και ποιες είναι λειτουργίες του.

Τα Behind the scenes stories videos επιτρέπουν να δείξετε πόσο δυνατή είναι η δουλειά σας ή η σχέση σας με την επιχείρησή σας, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει τους θεατές να αισθάνονται πιο άνετα να συνεργαστούν μαζί σας.

opium blog - insta stories




BEYOND THE FACEBOOK BUSINESS PAGE

 

Koulla Papachristoforou

Related posts

Search Tik Tok WHAT? What makes a successful TikTok influencer campaign!
Instagram ReFashion & Influencer Marketing  Search