μαθε γιατι επιλεγουμε DRUPAL

pexels-photo-926987-1

Το Drupal είναι παγκοσμίως η νούμερο 1 πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων μεταξύ επιχειρήσεων, κυβερνήσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ΜΚΟ. Τι κάνει το Drupal όμως να ξεχωρίζει και γιατί εμείς το επιλέγουμε;

Διάβασε το παρακάτω άρθρο και θα σου απαντηθούν τα ερωτήματα!

 

Τι είναι και από ποιους χρησιμοποιούνται τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS);

pexels-photo-938963

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι ένα εργαλείο λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες, όπως προγραμματιστές και διαφημιστές, να επεξεργάζονται, να προσθέτουν, να δημοσιεύουν και να καταργούν περιεχόμενο από μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το web browser σε smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συνήθως το λογισμικό ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου είναι γραμμένο σε μια γλώσσα προγραμματισμού, η οποία τρέχει σ΄ έναν υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί μια βάση δεδομένων και ένας web server.

 

Τι είναι το Drupal;

pexels-photo-270404

Το Drupal είναι ένα δωρεάν, ευέλικτο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που μας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που εκπληρούν τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας!

Αυτό που κάνει το Drupal να ξεχωρίζει από άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου είναι ότι δεν έχει περιορισμούς στα modules που μπορεί κανείς να επιλέξει. Συστήματα όπως το Wordpress και το Wix έχουν μια μεγάλη γκάμα θεμάτων αλλά δεν ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούμε το Drupal;

people-woman-coffee-meeting

 

1. Το Drupal χρήζει μεγάλης αναγνωρισιμότητας παγκοσμίως, αφού μεγάλοι οργανισμοί, εταιρείες, αλλά και κυβερνήσεις το προτιμούν.

2. Όπως έχω ήδη αναφέρει είναι ένα αρκετά ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέποντας μας έτσι να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας.

3. Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google και το Bing. Με το Drupal μπορείς να σκοράρεις ψηλότερη θέση κι αυτό είναι βέβαια πολύ σημαντικό και για εμας, αλλά και για τους πελάτες μας. Η κοινότητα του Drupal έχει δημιουργήσει αρκετά πρόσθετα για να πετύχει αυτόν το σκοπό.

4. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και από θέμα ευχρηστίας για τους χρήστες, αφού οι χρήστες κοιτούν το URL του site σας για να προσανατολιστούν και να καταλάβουν πού ακριβώς βρίσκονται.

5. Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας module, υπάρχουν ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια διαθέσιμα modules τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

6. Δημιουργεί responsive ιστοσελίδες και εφαρμογές οι οποίες προσφέρουν στους χρήστες optimal visitor experiences σ΄οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Υποστηρίζει επίσης responsive design!

  

Ελπίζω οι παραπάνω πληροφορίες να σου έχουν φανεί χρήσιμες. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Drupal και για τις υπηρεσίες μας, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του παρακάτω μειλ info@opiumworks.com  ή τηλεφωνικώς καλώντας μας στο +357 22253109.

New Call-to-action

 

 

Katerina Gregoriou

Related posts

Search Μάθε τι είναι το IGTV και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις
Why You Should Invest in Video Search