Νέα stickers Food Delivery & Gift Card στο Instagram!

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε μόλις φτάσουν στη Κύπρο!

Πριν μερικές μέρες, το Instagram ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να μοιράζονται gift cards και παραγγελίες φαγητού σε μορφή stickers σε stories στα προφίλ τους στο Instagram.

Όταν ένας χρήστης βλέπει σε story ένα gift card ή την ένδειξη food delivery, θα μπορεί να πατήσει πάνω για να πραγματοποιήσει μια αγορά, κάνοντας τη ζωή του lockdown λίγο πιο εύκολη, αφού μικρές επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα ευάλωτες αυτήν τη στιγμή.

Από το αναγκαστικό κλείσιμο εώς τις απολύσεις, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν *μεγάλες* προκλήσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID ‑ 19.

Η στιγμή να υποστηρίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, είναι τώρα. Και ευτυχώς, το Instagram το κάνει πιο εύκολο!

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έγινε πριν από λίγες μέρες, το Instagram κυκλοφόρησε νέα stickers ιστοριών μέσω των οποίων, ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει την παραγγελία του απευθείας από το story που ανέβασε το εστιατόριο.  

Δελεαστικό έτσι; Γι’ αυτό κι εμείς μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα food delivery και gift cards stickers στο Instagram:

92627103_215697873198236_7230337770755981312_n-480x944

Τα gift cards και τα food delivery stickers είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α. και τον Καναδά από 15 Απριλίου και θα είναι available παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες. Γι’ αυτό stay tuned!

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα stickers για food delivery και gift cards στο Instagram.

Για να μοιραστείτε ένα gift card ή μια παραγγελία φαγητού στα Instagram Stories σας, απλώς δημιουργήστε μια ιστορία όπως κάνετε πάντα, ανοίξτε το χώρο αυτοκόλλητων και προσθέστε τα στην ιστορία σας, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα και στην Κύπρο.

Image-from-iOS-14-480x966

Στη συνέχεια, επιλέξτε δωροκάρτα ή παράδοση φαγητού από το εστιατόριο ή τον ιστότοπο που επιθυμείτε.

Image-from-iOS-15-480x924

Και μετά δημοσιεύστε! Μόλις η ιστορία σας είναι live, όποιος την βλέπει μπορεί να πατήσει για να πραγματοποιήσει την αγορά του μέσω της ιστοσελίδας που επιλέξατε. Εύκολα, απλά και γρήγορα!

Image-from-iOS-16-480x913

 

Πηγή: https://later.com/blog/instagram-small-business-sticker/

 

New call-to-action

 

 

Koulla Papachristoforou

Related posts

Search Voice Search Marketing: Turn it up
What is colour psychology in design and why it matters Search