Facebook: Go Live Από Παντού!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ζητωκραυγάζουν οι απανταχού marketers! 🎉 🎉


Το Facebook  έχει επίσημα εντάξη τα LIVE Videos από την οθόνη του Computer σου.
Ξέχνα οθόνες κινητών που τρεμοπαίζουν, περίπλοκες μεθόδους για API setups. Τώρα μπορείς να εκπέμπεις ζωντανά από το Facebook  χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε browser  από το computer σου!

fb-live3.jpg

Για να ενισχύσει περισσότερο τα Facebook Videos και τα  feautures τους το Facebook δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όλους να χρησιμοποιήσουν τα Live Videos από τον υπολογιστή τους.
Το καινούργιο update είναι προνόμιο μόνο των Business Pages προς το παρών αλλά το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμο για όλους.

Και δεν είναι μόνο αυτό αγαπητέ μου marketer! Σου έχω κι άλλα καλά νέα! 😎

fb-live2.jpg

Μέχρι στιγμής για να μπορείς να μεταδόσεις live από μια σελίδα έπρεπε να έχεις το ρόλο του  Admin.  Αυτό όμως δεν ισχίει πλέον. Ναί, καλά διάβασες, το Facebook έχει δημιουργήσει ένα νέο ρόλο για Page Live Contributor.


wersm-facebook-live-contributor-role.png


Ένας Page Live Contributor έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει live  videos οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το Facebook App χωρίς να έχει  full πρόσβαση στη σελίδα.

Και αν αυτά δεν σου είναι αρκετά αγαπημένε μου marketer το Facebook ανακοίνωσε δύο ακόμα νέα features για τα live videos.

  1. Δίνει τη δυνατότητα σε broadcasters  να κάνουν pin comments κάτω από ένα live video  έτσι ώστε να δώσουν έμφαση σε συγκεκριμένα interactions.
  2. Μπορείς πλέον να κάνεις crosspost τα live videos  σε άλλες σελίδες που διαχειρίζεσαι όπως έκανες και με τα posts.

Αυτά για τώρα. Μόλις έμαθα τα νέα, έτρεξα να σε ενημερώσω.

Να τα εκτιμάς αυτά αγαπητέ μου marketer! 😘

‘Till next time. Peace.

New Call-to-action

Stavriana Nathanail

Digital Marketing Freak. Social Media Addict and a wannabe Growth Hacker. On my free time I train dragons. Strongly believe that for every action there is an equal and opposite reaction and a social media overreaction! Want to be a Digital Marketing Ninja, you? #GrowthHackingMindset #GottaLoveOpium

Related posts

Search ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η DRUPAL ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
5 Ways to Make Social Media Work for You. Search