Αγαπητοι Video Makers το Video Creation Kit ερχεται με νεα Features

cover-3

Το Video Creation Kit είναι ένα εργαλείο δημιουργίας video ads με στατικές εικόνες και κείμενο, που μας παρέχει το Facebook. Πέρα από αυτό, έχει μόλις γίνει update, και μας προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους για προσαρμογή, αυτοματοποίηση και βελτίωση της λειτουργίας του.

 

1. Τροποποίηση της μορφής του βίντεο για να ταιριάζει στο σκοπό που θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε:

 

 

Τώρα, πολύ απλά και εύκολα μπορούμε να τροποποιήσουμε τη μορφή του βίντεο μας έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο channel και στο σκοπό που θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε όπως για παράδειγμα για facebook post ή instagram story.

Το πιο πάνω βίντεο σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο.

 

2. Επιλογή από μια μεγάλη γκάμα από video templates:

 

Screen Shot 2019-07-25 at 3.49.23 PM

 

Αυτή η προσθήκη είναι η αγαπημένη μας αφού πλέον μέσω από μια μεγάλη συλλογή από video templates μπορούμε να επιλέγουμε το template που ταιριάζει καλύτερα στον πελάτη μας, και επίσης να μην επαναλαμβανόμαστε στον τρόπο δημιουργίας των βίντεο.

 

3.Προσθήκη περισσότερων γραμματοσειρών 

 

Όλοι γνωρίζουμε πως το κείμενο σε ένα βίντεο είναι ένα ισάξιο κομμάτι όσο και η εικόνα. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε ακόμη πιο μοναδικό με τη χρήση ξεχωριστών (αλλά και ευανάγνωστων) γραμματοσειρών; Το Video Creation Kit έχει προσθέσει ακόμη 20 γραμματοσειρές και μας δίνει την ευκολία να ομορφύνουμε το βίντεο που θα δημιουργήσουμε ακόμη πιο πολύ.

 

4. Αποθήκευση του βίντεο στα Drafts

 

Σε όλους μας έχει τύχει να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε κάποιο task συνεχόμενα. Γι’αυτό και τώρα μας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύουμε τα βίντεο που δημιουργούμε στα Drafts ώστε να μπορέσουμε να τα επεξεργαστούμε και να τα τελειοποιήσουμε στη συνέχεια του χρόνου.

 

5.Προσθήκη Stickers στο βίντεο

 

Screen Shot 2019-07-25 at 3.50.14 PM

 

Πολύ δροσερό και σύγχρονο το επόμενο χαρακτηριστικό εφόσον πλέον μπορούμε να προσθέσουμε και Stickers στο βίντεο. Την προσθήκη αυτή μπορείτε να την κάνετε από το κουμπί Effects. Stay tuned γιατί έρχονται ακόμη περισσότερα Stickers από αυτά που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής.

 

Πιστεύετε και εσείς πως θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο το Video Creation Kit στη συνέχεια του χρόνου; Εάν ναι, γράψτε στα σχόλια, τις προβλέψεις σας.

Related posts

Search NEW Facebook Design Changes!
Πώς άλλαξε το Inbound Marketing λόγω του διαδικτύου Search