Stories και στο Tik Tok

Το Tik Tok έχει γίνει η αγαπημένη πλατφόρμα αρκετών Content Creators ανά τον κόσμο και έχει στόχο να φτάσει τους 1.5 δισεκατομμύρια χρήστες, μέχρι το τέλος του 2022.
Για να το πετύχει αυτό, η πλατφόρμα επιχειρεί να μεγαλώσει και να αναπτύξει τις δυνατότητες που προσφέρει στη δημιουργία περιεχομένου.

 

Το Tik Tok, σύντομα θα κάνει μια αλλαγή σε ό,τι αφορά τα Stories, τα οποία ακόμη βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Η αλλαγή αφορά στην ενσωμάτωση των Tik Tok Stories στα κύρια “For You” και “Following” placements μέσα στην εφαρμογή. Το αρχικό πλάνο ήταν να έχουν τα Tik Tok Stories το δικό τους ξεχωριστό placement, όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα, ούτε τους χρήστες ούτε τους Creators. Όπως φαίνεται στην πιο κάτω εικόνα, θα υπήρχε μια «μπάρα» στα δεξιά της εφαρμογής όπου και θα βρίσκονταν τα Tik Tik Stories.

tiktok_stories2

 

Ο νέος τρόπος παρουσίασής τους είναι πολύ καλύτερος τόσο για τους χρήστες όσο και για τους Creators αφού η παρουσίαση των Stories θα συμβαίνει όπως ακριβώς με το υπόλοιπο περιεχόμενο της πλατφόρμας και οι χρήστες θα βλέπουν Stories από Creators τους οποίους δεν ακολουθούν. Αυτό θα βοηθήσει τους Creators να φτάσουν περισσότερους users, μεγαλώνοντας το κοινό που τους ακολουθεί, και τους χρήστες να ανακαλύπτουν νέο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

 

Εσείς έχετε εντάξει το Tik Tok στην στρατηγική της επιχείρησής σας; Αν ακόμη προσπαθείτε να αποφασίσετε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας για τις πιο δημιουργικές ιδέες!

TikTok Ads - Let's Talk! 

Source: Social Media Daily

 

Katerina Gregoriou

Related posts

Search New Instagram Feature is Out! “Add Reminder”
Characteristics Of Word-Of-Mouth Marketing Campaigns! Search