Πώς να σχεδιάσετε οπτικά το Instagram feed σας

Το Instagram feed σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει κανείς όταν επισκεφτεί το προφίλ σας. Αφιερώνοντας χρόνο για να σχεδιάσετε εκ των προτέρων το Instagram feed σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό περιεχόμενο που ευθυγραμμίζεται με την επιχείρησή σας στο σύνολό της και θα μετατρέπει τα κλικ...σε πελάτες!

 

Δείτε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε οπτικά το Instagram feed σας και να δημιουργήσετε τη δική σας, συνεκτική αισθητική:

 

Επέλεξε την αισθητική του Instagram προφίλ σου

Screen Shot 2020-07-10 at 10.05.23 AM

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε για την αισθητική του Instagram προφίλ σας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε, αντλώντας έμπνευση από άλλα προφίλ.

 

Τα χρώματα του brand σας, το φόντο και τα μοτίβα μπορούν να συντελέσουν στο σχεδιασμό μιας μοναδικής και σαγηνευτικής αισθητικής στο Instagram. Ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς θα οργανώσετε το feed σας είναι δημιουργώντας ένα brand mood board. Υπάρχουν πολλά προγράμματα και εφαρμογές, όπως το Pinterest, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα mood board. Όταν αρχίσετε τη δημιουργία του, φροντίστε να συμπεριλάβετε έναν συνδυασμό χρωμάτων και ένα μοτίβο για να οπτικοποιήσετε καλύτερα πώς θα μοιάζει μελλοντικά το Instagram feed σας.

 

Προγραμμάτιστε το Instagram feed σας εκ των προτέρων

Screen Shot 2020-07-10 at 10.34.17 AM

Μπορεί το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό Instagram feed, είναι η ξεκάθαρη αισθητική, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Είναι εξίσου σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε πώς οι δημοσιεύσεις σας θα φαίνονται συνολικά στη σελίδα σας. Επίσης, πρέπει να υπάρχει ισορροπία και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει συνωστισμός εικόνων και χρωμάτων. 

 

Ακόμη, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι νέοι επισκέπτες στο προφίλ σας, μπορούν να το παρακολουθήσουν εύκολα και ευχάριστα, χωρίς να κουράζονται.

 

Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε βάθος πλαισίου (αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα φωτογραφίας, είναι κάτι παρόμοιο). ‘Ενας εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να τοποθετήσετε τις πιο “busy” φωτογραφίες δίπλα στις πιο απλές και μινιμαλιστικές, εξισορροπώντας έτσι τη συνολική εικόνα του feed σας.

 

Εάν πάλι, δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, ή έχετε “κολλήσει” σε κάποιο σημείο, διαβάστε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ, και επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θα κάνει το προφίλ σας να ξεχωρίζει!

 

Πηγή: https://later.com/blog/plan-your-instagram-feed/

 

Christina Pastou

Related posts

Search PPC Marketing: Every penny counts
Digital Video Advertising: Aim, Shoot, Score Search