Μάθε τι είναι το IGTV και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

IGTV

Φαίνεται ότι το Instagram δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Μετά το λανσάρισμα των Instagram Stories το 2016, τώρα έρχεται με ένα εντελώς ανανεωμένο feature για να ικανοποιήσει vloggersinfluencersλάτρεις του βίντεο, και φυσικά επιχειρήσεις. Το Instagram έχει λανσάρει αρκετά καινούργια features αυτό το καλοκαίρι. Μερικά απ’ αυτά είναι οι ερωτήσεις στα Instagram Stories, το εντελώς ανανεωμένο explore page και το IGTV. Σ΄ αυτό το άρθρο θα σου πω όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το ολοκαίνουργιο feature!

 

Τι είναι το IGTV;

question-mark-2492009_960_720

Έχεις προσέξει το εικονίδιο δίπλα από το Instagram Direct; Αυτό είναι ένα από τα καινούργια και πιο πολυσυζητημένα features του Instagram, το IGTV. Έχει λανσαριστεί τέλη του προηγούμενου μήνα, Ιούνιο 2018, και είναι διαθέσιμο μέσα στο ίδιο το Instagram, όπως επίσης και στη δική του εφαρμογή “IGTV”.

 

YouTube ή IGTV;

IGTV - shorter

Θα μπορούσε να συγκριθεί με το YouTube, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
1. Τα βίντεο στο IGTV μπορούν να έχουν διάρκεια μέχρι 1 ώρα. Από την άλλη, δεν υπάρχει χρονικό όριο για τα βίντεο στο Youtube. 2. Επίσης, το IGTV είναι αποκλειστικά κατάλληλο για βίντεο κάθετης και όχι οριζόντιας λήψης. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το IGTV, αφού δεν χρειάζεται επαγγελματικός εξοπλισμός, ούτε οι γνώσεις λογισμικού επεξεργασίας για βίντεο.

Πώς μπορείς εσύ να χρησιμοποιήσεις το IGTV;

inside igtv blog

  • Μπορείς να βιντεογραφησεις behind-the-scenes μιας εκδήλωσης ή δραστηριότητας που πραγματοποιεί η επιχείρησή σου.
  •  Μπορείς να ανεβάσεις μέρος ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου ή προγράμματος που ενδιαφέρει το κοινό σου.
  • Μπορείς να εκμεταλλευτείς το IGTV για να προβάλεις καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης σου.
  • Και τέλος, μπορείς να βιντεογραφίσεις τη ζωή στην επιχείρησή σου! Αν τα 15 δευτερόλεπτα των Instagram Stories δεν σου φτάνουν, τότε εκμεταλλεύσου το IGTV για να μοιραστείς μικρές καθημερινές στιγμές των υπαλλήλων σου με το κοινό σου.

Εσύ με ποιους άλλους τρόπους θα χρησιμοποιήσεις το IGTV; 😉

Katerina Gregoriou

Related posts

Search Instagram για Επιχειρήσεις #Like4Like
μαθε γιατι επιλεγουμε DRUPAL Search