5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ DIGITAL MARKETING ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!

Το να μην έχετε διαδικτυακό “πρόσωπο” το 2020, για την επιχείρησή σας, μοιάζει εξωπραγματικό. Μπορεί να πιστεύετε πως η φύση αυτού που κάνετε δεν έχει ανάγκη την επιπλέον προβολή μέσω διαδικτύου, αλλά πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει!

Αν πάλι έχετε διαδικτυακό “πρόσωπο” αλλά δεν έχετε Digital Marketing Strategy είναι μια πολύ κακή επιλογή. Σημαίνει πως δεν γνωρίζετε εάν θα πετύχουν οι στόχοι σας ή όχι γιατί πολύ απλά δεν έχετε καθορίσει ποιοι είναι αυτοί. Παρ’όλα αυτά εάν έχετε αποφασίσει να φτιάξετε τη στρατηγική σας, μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο να σκεφτείτε όλα τα κομμάτια που αποτελούν μια στρατηγική και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε η παρουσία σας στο διαδίκτυο να επιφέρει αποτελέσματα σε σχέση με το τι θέλετε να πετύχετε.

Εάν θεωρείτε πως η δημιουργία Digital Marketing Στρατηγικής είναι ένα δύσκολο κομμάτι που πιθανόν να μην έχετε τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για να το ολοκληρώσετε, εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε αυτή τη στρατηγική μαζί σας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ακριβώς τι μπορούμε να προσφέρουμε για την επιχείρησή σας όσον αφορά την Digital Marketing Στρατηγική και εδώ θα βρείτε μερικά παραδείγματα από τη δουλειά μας για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε.

Λοιπόν ας δούμε για ποιους 5+1 λόγους χρειάζεται η επιχείρησή σας Digital Marketing Στρατηγική:

1. Δεν έχετε ακριβή κατεύθυνση
Οι περισσότερες εταιρείες που δεν έχουν digital strategy δεν έχουν σαφή στρατηγικό στόχο για αυτό που θέλουν να επιτύχουν στον online κόσμο.
5-1

2. Δεν γνωρίζετε το διαδικτυακό κοινό σας
Εάν δεν έχετε κάνει κάποια έρευνα για να μάθετε ποιο είναι το διαδικτυακό κοινό σας, τότε πολύ πιθανόν να μην γνωρίζετε τις απαιτήσεις του και τι θα ήθελε να του προσφέρετε εσείς μέσω της εταιρείας ή του brand σας. Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να μάθετε τα χαρακτηριστικά του κοινού σας είναι μέσω του Google Analytics.
4-1

3. Οι υπάρχοντες και οι νεοσύστατοι ανταγωνιστές θα αποκτήσουν μερίδιο αγοράς
Η απόφαση σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις κινήσεις που κάνουν οι ανταγωνιστές σας.
Εάν δεν αφιερώνετε αρκετούς πόρους στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή χρησιμοποιείτε μια ad-hoc προσέγγιση χωρίς καθορισμένες στρατηγικές, τότε οι ανταγωνιστές σας θα κλέψουν από το ψηφιακό μερίδιο της αγοράς σας!
1-4

4. Δεν έχετε ισχυρή διαδικτυακή εικόνα
Η δημιουργία και εκτέλεση μιας Digital Marketing Στρατηγικής θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε την διαδικτυακή σας εικόνα ενθαρρύνοντας τους υπάρχοντες και νέους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν μαζί σας και να παραμείνουν πιστοί.
3-2

5. Δεν επενδύετε στο διαδίκτυο, όσο θα έπρεπε
Παρόλο που το διαδίκτυο είναι το πιο φθηνό μέσο διαφήμισης, αυτό δεν σημαίνει πως το χρηματικό ποσό που θα επενδύσετε σε αυτό, για διαφήμιση, σχεδιασμό και εκτέλεση της στρατηγικής σας, θα είναι ελάχιστο.
3846293

5+1. Δεν είστε αρκετά πρωτοποριακοί
Αν κοιτάξετε κορυφαίες διαδικτυακές μάρκες όπως την Amazon, Dell, Google, Tesco, Zappos, είναι όλες δυναμικές και συνεχώς δοκιμάζουν νέες προσεγγίσεις για να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν το διαδικτυακό κοινό τους.
2-4

 

Πλέον η ζωή και οι αγοραστικές μας συνήθειες έχουν αλλάξει. Τα πάντα βασίζονται στην online παρουσία μας γι’αυτό είναι σημαντικό για την κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, να χτίσει μια σωστή και ολοκληρωμένη Digital Marketing στρατηγική για να αποκτήσει μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς!


Πηγή: https://www.smartinsights.com/digital-marketing-strategy/digital-strategy-development/10-reasons-for-digital-marketing-strategy/

 

 

New call-to-action

 

Related posts

Search ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INSTAGRAM!
Instagram Stories and how they can help promote your business Search