Ενδείξεις ότι χρειάζεστε ανασχεδίαση ιστοσελίδας επειγόντως

Ένα website για να γίνει με το σωστό τρόπο σχεδίασης πρέπει να υπάρχει μία επιτυχημένη στρατηγική Digital Marketing. Μία εικόνα χίλιες λέξεις, αν εντυπωσιάσει τον επισκέπτη η εικόνα της σελίδας σας τότε θα την ψάξει! Η διαμόρφωση και μία επιτυχημένη σχεδίαση μίας σελίδας προσελκύει τους επισκέπτες και τους πιθανούς πελάτες.

Παρακάτω θα διαβάσετε τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι η σελίδα σας χρειάζεται ανασχεδιασμό.

 

Η εμφάνιση της σελίδας σας:

 

Μήπως βλεπετε άλλες σελίδες και τις θεωρείτε πιο ελκυστικές από τη δική σας;

Πρωταρχικός στόχος για κάθε σελίδα είναι η εμφάνιση της. Πρέπει να γίνει ελκυστική, φιλική για τους χρήστες και φυσικά εξυπηρετική και εύκολα κατανοητή προς τους μελλοντικούς πελάτες σας! 

 

Εστίαση προσοχής σε λάθος κατεύθυνση:

Οι τακτικές που ακολουθείτε για να τραβήξετε τη προσοχή των επισκεπτών σας δεν πρέπει να είναι παλιομοδίτικες π.χ. με soundtrack, με animation ή video που ξεκινούν πριν καν να μπουν στη σελίδα οι χρήστες. Η σελίδα σας πρέπει να έχει γρήγορη πρόσβαση.

 

Πόσο γρήγορη είναι η σελίδα σας;

Τρίτος στόχος είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ένας επισκέπτης διαθέτει για την περιήγηση της σελίδας σας. Σύμφωνα με έρευνες η διάρκεια που πρέπει να περιμένει ένας επισκέπτης για την φόρτωση της σελίδας είναι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. 

 

Προσβασιμότητα της σελίδας σας σε smartphones:

Πλέον στη σημερινή εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσετε μέρα με τη μέρα, επιτάσσεται να ξεφεύγουμε από τις μεγάλες οθόνες και να καταλήγουμε σε smartphones, tablets ή eReader. Για αυτό το λόγο ο τέταρτος στόχος είναι η ανασχεδίαση της σελίδας σας ούτως ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση στη σελίδα σας από οποιαδήποτε συσκευή!

 

Responsive Design:

Κάντε ένα βήμα παραπέρα, εφόσον γίνει εφικτή η πρόσβαση στη σελίδα σας από διαάφορες συσκευές, θα ήταν καλό αυτό που βλέπει ο μελλοντικός πελάτης να είναι ωραίο. Το responsive design θα είναι η λύση στο πρόβλημα σας!

 

SEO:

Προσπαθείτε συνεχώς για μια ψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, και αποτυγχάνετε συνεχώς; Με τις σωστές στρατηγικές SEO, με τις συνεχείς αναρτήσεις σε θέματα που αφορούν αυτό που κάνετε και  το σωστό ανασχεδιασμό της σελίδας σας σίγουρα θα πετύχετε αυτό που θέλετε.

 

Παλιό wesite:

Πρέπει να κάνετε ανασχεδιασμό στη σελίδα σας κάθε 2 ή 3 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό διότι οι τάσεις εξελίσσονται συνεχώς δηλαδή κάτι που αποδίδει τώρα πολύ καλά μετά από 4 χρόνια δεν θα προσελκύει τους επισκέπτες.

 

Όλα στο site σας είναι πολύ μικρά:

Πολύ μικρά γράμματα και εικόνες στη σελίδα σας σημαίνει δυσκολιά στη πλοήγηση. Για να το αποφύγετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το responsive σχεδιασμό.

 

Τα social media και η σελίδα σας:

Πρέπει να δίνετε τη δυνατότητα στους πιθανούς πελάτες σας να μοιράζονται υλικό από τη σελίδα σας στα δικά τους προφίλ  στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανασχεδιασμένη σας σελίδα πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένη  με τα social media.  

 

Μην το σκέφτεστε άλλο, κάντε κίνηση mad τώρα και αφήστε τους ανταγωνιστές σας με ανοικτό το στόμα! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απορίες σας για τη δική σας ιστοσελίδα.

 

Opium Works

Related posts

Search Common Usability Mistakes You Should Avoid
5 Instagram stats marketers need to know Search