Twitter: Οι διαφημισεις 6 δευτερολεπτων ειναι εδω!

2-10

Νέα μορφή διαφήμισης θα προσφέρει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του χώρου, από τώρα και στο εξής, το Twitter. Πρόκειται για προώθηση διάρκειας 6 δευτερολέπτων σε μορφή βίντεο.

Στις μέρες μας, η καθημερινότητά μας κινείται όλο και σε πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ ο “θόρυβος” στο διαδίκτυο αποσπά εύκολα την προσοχή μας. Το Twitter πιστεύει ότι με αυτή τη νέα μέθοδο, τα διαφημιστικά μηνύματα κερδίζουν και πάλι την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται για να πετύχουν οι εταιρείες τους στόχους τους. Δεν είναι πάντως υπερβολή να πούμε ότι η εν λόγω ενέργεια έρχεται και ως απάντηση στο YouTube, το οποίο λάνσαρε την υπηρεσία bumper ads, η οποία έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι παρέχεται η δυνατότητα προώθησης βίντεο διάρκειας μεγαλύτερης των 6 δευτερολέπτων, ωστόσο η χρέωση θα γίνεται με τη μέθοδο Cost-Per-View (CPV) και μόνο όταν ο χρήστης παρακολουθήσει τουλάχιστον τα πρώτα 6 δευτερόλεπτα.

Το Twitter σχολιάζοντας τη νέα του υπηρεσία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για μια ευέλικτη επιλογή για τους διαφημιστές που δίνουν έμφαση στην ολοκλήρωση του βίντεο από την πλευρά των χρηστών. Την ίδια ώρα η προσοχή τους εστιάζεται στις κινητές συσκευές και της μικρής διάρκειας διαφημίσεις που είναι βελτιστοποιημένες για in-feed προβολή.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στα πιο κάτω formats:
1. Promoted video
2. In-stream video sponsorships
3. In-stream video ads

Κλείνοντας, η εταιρεία αναφέρει ότι η ιδέα προήλθε μετά από έρευνα της εταιρείας ερευνών, Eyesee, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι διαφημίσεις 6 δευτερολέπτων (ή μικρότερης διάρκειας) με καθαρό branding και χωρίς ήχο σκόραραν καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με ad recall & message association στις κινητές συσκευές.

Αγαπητοί marketers, δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για πτήσεις... 6 δευτερολέπτων!

Opium Works

Related posts

Search Πώς άλλαξε το Inbound Marketing λόγω του διαδικτύου
Instagram Scheduling μεσω... Facebook Creator Studio! Search